RETUR/BYTE OCH REKLAMATION

Om du har köpt varan på vår webbshop finns det två sätt att returnera/byta eller reklamera varor:

1.Lämna tillbaks/reklamera varan i någon av våra fysiska butiker. Läs mer om våra fysiska butiker här.

För att kunna returnera/reklamera i fysisk butik så behöver du ta med din följesedel eller orderbekräftelse samt den oanvända varan till butik. Du får ersättning i form av ny vara eller pengar tillbaka i butiken.

Har du valt att betala med faktura betalar du den som vanligt.

2. Skicka tillbaka/reklamera varan/varorna till vår webbshop. 

Efter du fyllt i alla uppgifter som behövs för att returnera/byta vara/varor så kommer du att få en returfraktsedel skickad till din mailadress. Vid reklamation så gör du precis på samma sätt som du gör när du returnerar den enda skillnaden är att du även kommer att kontaktas via telefon av oss.

Så här returnerar/reklamerar du till vår webbshop

 1. Lägg varan/varorna som du vill returnera i en plastpåse, vilken som helst, och tejpa igen påsen.

 2. Klistra/tejpa fast fraktsedeln som finns bifogat i mailet på påsen.

 3. Lämna påsen på samma utlämningsställe där du hämtade ut ditt paket.

Inom 3 dagar vill vi att du skickar tillbaks varorna.

Returfraktkostnaden är enkel väg 50 kr och har du betalat med faktura så läggs fraktkostnaden på din faktura eller belastar ditt kort när returen har anlänt till oss. Reklamerar du en vara/varor så står vi naturligtvis för all fraktkostnad efter att reklamtionen har behandlats och godkänts av vår personal.

Tänk på att det kan ta 14 dagar innan vi behandlat er retur/byte eller reklamation.

Betalningsmedel

Betalkort

Har du betalat med betalkort och enbart returnerar vara/varor så kommer vi att sätta tillbaka dina pengar på ditt betalkort så snart vi har behandlat din retur.

Vill du byta storlek/färg på en vara så är enda alternativet för dig som betalat med betalkort är att lägga en ny beställning. Därefter så skickar vi varan/varorna omgående.

Fraktkostnad 100 kr (returfrakt + frakt av ny vara på din nylagda order)

Faktura

Har du valt att betala med Klarna och returnerar eller byter vara/varor så kommer du att få en uppdaterad faktura mailad till dig så snart vi har behandlat din retur. Tänk på att alltid betala din faktura oavsett om du returnerar/byter varan/varorna i fysisk butik eller på vår webbshop.

Fraktkostnad retur: 50 kr/ enkel väg

Fraktkostnad byte: 100 kr (returfrakt + frakt av ny vara)

Du som betalar med kort har 30 dagars returrätt från det att beställningen har anlänt till utlämningsstället. Som fakturakund har du istället 14 dagars returrätt.