Retur

Hur lämnar jag tillbaks en vara?
Kontakta alltid kundtjänst innan du returnerar en vara till webbshopen. Om du har köpt varan på webbshopen finns det två sätt att görs en retur:
1. Lämna tillbaks varan i en av våra butiker. Tag med din följesedel eller orderbekräftelse och den oskadade och oanvända varan till butiken. Du får ersättning i form av ny vara  eller pengar tillbaka i butiken. Har du valt att betala med faktura betalar du den som vanligt.
2. Skicka tillbaks varan till webbshopen. Du får en returfraktsedel mailad till dig som du får skriva ut och fästa på paketet. Kostnaden för returfrakten är 50 kr och läggs på din faktura eller belastar ditt kort när returen har anlänt till oss. Du får ett mail som bekräftar att vi har mottagit din retur, tänk på att det kan ta 14 dagar innan vi behandlat er retur.

Hur byter jag till ny vara? I butik kan du alltid byta till annan vara. Skickar du istället tillbaks varan till webbshopen kostar frakt av ny vara 50 kr. Det finns två alternativ för dig att byta storlek och färg:
1. Expressbyte - Det snabbaste sättet och det enda som är godkänt för dig som betalar med kort. Du lägger själv en ny order på de varor som du vill byta till. Vi skickar ordern omgående.
1. Snigelbyte - Du anger i returformuläret som du skickar med i returpaketet vilka varor som du vill byta till. När returen har anlänt till oss skickar vi dina nya varor i den mån önskad storlek och färg finns kvar.

När och hur får jag tillbaks pengarna för en retur? Från det att returen har anlänt till oss har vi 30 dagar på oss att betala tillbaks pengarna till dig, men oftast löser vi det på ett par dagar. Har du betalat med kort sätter vi in beloppet på ditt kort och har du valt fakturabetalning krediterar vi beloppet på fakturan och mailar dig en uppdaterad version av den.

Hur gör jag med min faktura om jag lämnar tillbaks varan i butik? Du betalar fakturan i sin helhet och får ersättning i butiken i form av ny vara eller pengar tillbaka.

Hur lång returrätt har jag? Du som betalar med kort har 30 dagars returrätt från det att beställningen har anlänt till utlämningsstället. Som fakturakund har du istället 14 dagars returrätt.