Vi använder oss av cookies. Accepterar du?

VÅR VISION – WORLD OF BASIC

 

När man växer är det lätt att expandera på bredden. Fler artiklar, fler varugrupper, större individualisering, lokalanpassningar och fler koncept. Vi tänker inte så. Vi strävar istället efter att sälja vårt sortiment av basic och klassiker till fler människor. Samma produkter till allt större del av världen. Jag är naiv nog att tro att det rena och det enkla uttrycket vi arbetar med har en form av universell attraktion.

Det är denna idé och denna stil som vi vill bygga vidare på.

En stil som mer bygger på inre trygghet än yttre ängslighet.
En stil som tål tiden.
En stil som linjerar med att fokusera på verkliga behov snarare än upplevda.
En stil som är i samklang med framtida konsumtionsideal.
En stil som kan inspirera till en balanserad livshållning även utanför kläder och
mode.
För många människor.

EXPANSION

Idag är 157 ett starkt varumärke inom främst denim och basic och växer inom segment som sneakers, outdoor och trainingwear.

 

Nu finns vi på närmare 50 orter – och fortsätter växa. Butikerna och deras öppettider hittar du här.

Och på vår NEWS-sida kan du läsa om kommande etableringar. Lager 157 var tidigt ute med egen webhandel. Redan 2010 startade företaget egen E-handel och Lager 157s webshop utgör idag en viktig del i företagets väl utarbetade omnistrategi.

 

Så gott som alla kampanjer gäller både på webben och i fysisk butik. Kunden kan välja kanal helt sömlöst och det är enkelt att byta eller göra returer i fysisk butik även för den som handlat på webben.

2019 inleddes den internationella expansionen med både butik och webhandel i Norge. Butiken i centrala Oslo följdes snart av en i Sandnes och under våren 2020 slog vi upp dörrarna till butiken i Kristiansand. Nu blickar vi vidare i Norden.

 

Vi vill fortsätta expansionen i Norge och har börjat snegla mot Finland. Vi har också några drömlägen kvar i Sverige. Att hitta rätt läge till rätt villkor är inte alltid helt enkelt. 

Det får lov att ta tid. Det ska bli bra.

SORTIMENT

 

Våra kläder ska användas många gånger. Inte vara onödigt dyra. Vi jobbar hårt för att skapa rätt förutsättningar. För alla.

 

Klassiker med en skandinavisk renhet, jeans och basic, det är kärnan i vårt sortiment. Vårt blod är indigofärgat sedan generationer. Sen har vi bestämt oss för att bli bäst i världen på outdoor och best value sneakers. Vår djupa kunskap om klassiska plagg tar vi med oss in i framtiden. Genom små justeringar har t-shirten, som ursprungligen utvecklades för den amerikanska armén, blivit ett av våra mest älskade plagg. Resan har bara börjat.

 

Våra träningskläder används av elitskidåkarna i 157 Skiteam för både träning och tävling. Vi gör ingen skillnad på svett och svett. Elitkläder för alla, tänker vi. Grym produktutveckling, bra fukttransport, och en himla massa träning kommer att göra skillnad – oavsett din nivå.

GÅ MED I VÅR KUNDKLUBB SÅ MISSAR DU INGET.

Bli medlem

FÖLJ OSS!