Kortbetalning

Vi arbetar med DIBS för hantering av kort- och bankbetalningar och du kan använda VISA, Mastercard och Eurocard, och innehar SSL-certifikat. DIBS är certifierade enligt PCI DSS sedan 2005.

I samband med orderläggningen reserveras beloppet. Beloppet dras dock inte från kontot förrän varorna har skickats från vårt lager. Det belopp som dras är för de varor som faktiskt levereras ut från lager. Produkter som eventuellt är slut debiteras du inte för. Justeringar kan dröja upp till tre bankdagar. 

Klarna faktura

Du kan även betala mot faktura, 14 dagar i efterskott mot en kostnad av 30 SEK. Tjänsten erbjuder vi i samarbete med Klarna Faktura. För att betala med faktura måste Du vara 18 år och folkbokförd i Sverige, samt bli godkänd i den kreditprövning som genomförs vid köpet. Din faktura kommer i ett separat mail när vi behandlat din order. 

Klarna konto

Med tjänsten Klarna konto kan du dela upp betalningen i upp till 36 månader. Kostnaden för tjänsten är 29 kr per månad och du kan samla alla online-köp som du gör på en faktura. Du betalar i slutet av nästkommande månad och kan själv välja belopp från 50 kr/månad. 

Direktbetalning Bank

Beloppet dras direkt från ditt konto i samband med orderläggningen. Pengar för produkter som eventuellt är slut vid leverans korrigerar vi i samband med leverans. Justeringar kan dröja upp till tre bankdagar.

Betala med presentkort

Har du ett presentkort du vill använda i vår webbshop?

Lägg en order med valfritt betalmedel, exempelvis betalkort. Kontakta vår support på support@lager157.com med ordernummer och presentkortsnummer.

Vi kommer sedan att minska värdet på din order med summan på ditt presentkort.

Beroende på vilket betalsätt som använts vid vid orderläggning kommer justering/återbetalning att ske enligt nedan.

Återbetalning vid köp med presentkort

Klarna - Är ditt köp gjort via någon av Klarnas tjänster kommer fakturans belopp att justeras.

Betalkort – Är ditt köp genomfört via betalkort kommer vi att returnera presentkortets summa till det kort som användes vid köpet. Returen sker samtidigt som vi skickar din order. Observera att beroende på bank kan det ta mellan 1-3 bankdagar innan du ser pengarna på ditt konto.

Direktbetalning - Är ditt köp genomfört via direktbetalning kommer vi att returnera presentkortets summa till det konto som användes vid köpet. Returen sker samtidigt som vi skickar din order. Observera att beroende på bank kan det ta mellan 1-3 bankdagar innan du ser pengarna på ditt konto.

Leveranstid

Normalt levereras din order inom 3-5 arbetsdagar med Postnord. Vid stora kampanjer och rea kan leveranstiden förlängas. Just nu har vi en leveranstid på 9-12 arbetsdagar.

Utlämning i butik

Vid utlämning i butik skickas ditt paket till den valda butiken. När ordern finns att hämta aviseras Ni via sms till det nummer som är angivet vid beställning. 

Paketet ligger kvar i butik i 14 dagar från det att ni aviserats via sms.

Leveranstiden är normalt 3-5 arbetsdagar. Just nu har vi en förlängd leveranstid på 9-12 arbetsdagar.Vid stora kampanjer och rea kan leveranstiden förlängas.

Ej uthämtat paket debiteras med 180kr.


Frakt

Fraktkostnad: 50 SEK.

Fri frakt om du väljer utlämning i butik.