Retur & Reklamation

Varor som är köpta i våra fysiska butiker kan endast lämnas tillbaka eller reklameras i någon av våra butiker. Öppet köp gäller i 30 dagar för varor köpta till ordinarie pris, för varor köpta till nedsatt pris gäller byte. För bad- och underkläder gäller inget byte. Om du har köpt varan på vår webbshop finns det två sätt att returnera/byta eller reklamera varor:

 • 1. Lämna tillbaks/reklamera varan i någon av våra fysiska butiker.

  För att kunna returnera/reklamera i fysisk butik så behöver du ta med din följesedel eller orderbekräftelse samt den oanvända varan till butik. Du får ersättning i form av ny vara, tillgodo eller pengar tillbaka i butiken. 

  Vid retur av vara som ingått i ett erbjudande eller har ett rabatterat pris har du rätt att byta till annan vara eller få ett tillgodo på beloppet du returnerat för.

  På underkläder gäller inte öppet köp eller returrätt på grund av hygienskäl.

  Har du valt att betala med faktura/klarna konto betalar du den som vanligt då våra butiker inte har möjlighet att justera din faktura.

 • 2. Såhär returnerar/reklamerar du till vår webbshop.

  1. Lägg varan/varorna som du vill returnera i en plastpåse, vilken som helst, och tejpa igen påsen.

  2. Om du har en returfraktsedel (Mypack) så klistra den på paketet. Returfrakten är då 50 kr. 

  Du kan också välja att själv frankera ditt paket. Tänk då på att begära kvitto om du vill kunna spåra ditt paket.

 • 3. Lämna påsen till något av Postnords ombud.

 • 3. Byte till annan vara eller storlek.
 • Vill du byta till en annan vara eller storlek så görs en retur på de tidigare varorna och du lägger sedan en ny order på de varor du önskar i vår webbshop.

 • Returfraktkostnaden är enkel väg 50 kr och har du betalat med faktura så läggs fraktkostnaden på din faktura eller belastar ditt kort när returen har anlänt till oss. Reklamerar
 • du en vara/varor så står vi naturligtvis för all fraktkostnad efter att reklamationen har behandlats och godkänts av vår personal.

 • Tänk på att det kan ta 14 dagar innan vi behandlat er retur/byte eller reklamation.

Faktura

Har du valt att betala med Klarna och returnerar eller byter vara/varor så kommer du att få en uppdaterad faktura mailad till dig så snart vi har behandlat din retur. Tänk på att alltid betala din faktura oavsett om du returnerar/byter varan/varorna i fysisk butik eller på vår webbshop.

Fraktkostnad retur: 50 kr/ enkel väg

Fraktkostnad byte: 100 kr (returfrakt + frakt av ny vara)

Du som betalar med kort har 30 dagars returrätt från det att beställningen har anlänt till utlämningsstället. Som fakturakund har du istället 14 dagars returrätt.