JOBBA HOS OSS

Här publicerar vi löpande de tjänster som behöver tillsättas. För att inte missa när vi går ut med nya tjänster så bör du bli medlem i vår Facebook-sida bums. Där presenterar vi alltid nyheten om nya tjänster.

SÖKES: FOTOGRAF (100%)

Lager 157 är ett av Sveriges mest expansiva modeföretag. Butikskedjan består idag av trettio butiker runt om i Sverige och växer ständigt.

Lager 157 grundades 1999 och har sedan starten haft en snabb tillväxt och omsätter idag runt 800 miljoner kronor. Bolaget satsar på fortsatt tillväxt och söker nu en fotograf till vår marknadsavdelning.

Din uppgift som fotograf är i huvudsak att löpande fota modellbilder samt rena upplägg i samarbete med stylist och AD. Du ansvarar även för efterarbetet; digital framkallning, retusch, bildval samt beskärning. Vi ser även att du har erfarenhet från annan grafisk produktion.

Idag arbetar vi uteslutande i Adobes program; Lightroom, Photoshop, Illustrator och InDesign och förutsätter att du är bekant med dessa. Ett måste är att du jobbat med studiofotografering och ljussättning i minst tre år.

OBS! Vi söker inga frilansande fotografer – endast för anställning.

Tjänsten startar snarast efter överenskommelse.

Mejla ett enkelt CV och personligt brev till tobias.nyberg@lager157.com

SÖKES: CUSTOMER SALES & SUPPORT GÄLLSTAD

Lager 157 är ett av Sveriges mest expansiva modeföretag. Butikskedjan är idag representerad på drygt tjugofem platser runt om i Sverige och på webben.

Lager 157 grundades 1999 och har sedan starten haft en snabb tillväxt och omsätter idag runt 800 miljoner kronor.

Bolaget satsar på fortsatt tillväxt och söker nu extra personal till vår Customer Sales & Support

Gillar du försäljning, kläder och mode?

Då erbjuder vi ett roligt jobb då vi söker dig som vill vara ansiktet utåt för Lager 157. Vi erbjuder vi dig en spännande resa och en chans att jobba i modebranschen.

Din uppgift som Customer Sales & Support är att agera ”spindeln i nätet”. Du har en stark känsla för service och har stort engagemang och driv.

Din främsta uppgift är att ge våra kunder bästa möjliga service via telefon, mejl och sociala medier.

Du kommer att sitta på huvudkontoret och jobba mot E-handel, sortiment, butik och övriga interna avdelningar.

Tjänsten startar snarast efter överenskommelse.

Mejla kortare CV och personligt brev till: joachim.jerkersson@lager157.com

Ta chansen!

Vi letar alltid efter nya talanger som ser varje dag som en möjlighet att utveckas tillsammans med oss.
Tveka inte att mejla en spontanansökan med cv, pesonligt brev och bild till info@lager157.com och märk mejlet med "Spontanansökan".
Vi hörs!