JOBBA HOS OSS

Här publicerar vi löpande de tjänster som behöver tillsättas. För att inte missa när vi går ut med nya tjänster så bör du bli medlem i vår Facebook-sida bums. Där presenterar vi alltid nyheten om nya tjänster.SÖKES: E-COMMERCE SALES COORDINATOR (100%) HUVUDKONTOR, GÄLLSTAD

Lager 157 är ett av Sveriges mest expansiva modeföretag. Vi har idag butik på 30 platser inklusive webben. Lager157 grundades 1999 och har sedan starten haft en snabb tillväxt och omsätter idag drygt 700 miljoner kronor. Nu söker vi erfaren E-Commerce Sales Coordinator. Brinner du för försäljning, kläder och mode? Klarar du att arbeta med höga krav på leverans? Då har vi en utmaning till dig, bli vår nya E-commerce Sales Coordinator.

Som E-commerce Sales Coordinator ansvarar du för försäljning mot budget och den dagliga driften av vår webbshop.

Du ansvarar helt enkelt för vår försäljning, att våra produkter exponeras och beskrivs på bästa sätt, i rätt tid, i enlighet med våra kampanjer för att generera bästa möjliga försäljning.
Du säkerställer att vi har vad som krävs i form av kampanjmaterial, bildmaterial och produktinformation.
Tjänsten innebär att du utöver försäljningsansvar jobbar löpande med analys och uppföljning. Du är delaktig i planering av aktiviteter och jobbar med vår kundklubb.

Du jobbar nära vår support/kundtjänst och du kommer att få vara backup i viss utsträckning. Du kommer även att jobba tätt med vår marknadsavdelning, sortimentavdelning och logistikavdelning.

- Du som söker har erfarenhet av försäljning på webben.
- Du har mycket goda kunskaper i engelska och svenska.
- Du har god datavana i PC och Mac-miljö.
- Du kan grunderna i html5 och har erfarenhet från arbete i Adobe Creative Suit.

Som person är du flexibel, stresstålig och är inte rädd för att göra det lilla extra för att nå dina och E-butikens mål. Vi erbjuder dig chansen att utvecklas i samma takt som ett av Sveriges mest expansiva företag. Tjänsten är placerad på vårt huvudkontor i Gällstad.

Urval sker löpande och tjänsten tillträds efter överenskommelse. Sista ansökningsdag 31 maj. Mejla din ansökan med relevant bifogat cv och personligt brev med bild till:joachim.jerkersson@lager157.com Märk mejlet med "E-commerce Sales Coordinator".

Antar du utmaningen?

SÖKES: EXTRAPERSONAL TILL CUSTOMER SALES & SUPPORT

Lager 157 är ett av Sveriges mest expansiva modeföretag. Butiker finns idag på 30 platser inklusive webben.Lager157 grundades 1999 och har sedan starten haft en snabb tillväxt och omsätter idag drygt 700 miljoner kronor. Just nu söker vi extrapersonal till vår Customer Sales & Support.

Gillar du försäljning, kläder och mode? Just nu söker vi extrapersonal till vår Customer Sales & Support på huvudkontoret i Gällstad.

Din uppgift som Customer Sales & Support är att vara företagets ansikte utåt. Du kommer att vara "spindeln i nätet” som har ingående kunskap om vad kunderna tycker och hur Lager 157 fungerar.

Vi ser gärna att du har erfarenhet ifrån sälj/serviceinriktad tjänst. Du har en stark känsla för service och har stort engagemang och driv.

Din främsta uppgift är att ge våra kunder bästa möjliga upplevelse när de kontaktar oss via social media, telefon och mejl. Du kommer även att rapportera internt om observationer du gör.

Placering för tjänsten är på vårt huvudkontor i Gällstad och du kommer ha daglig kontakt med företagets olika avdelningar, exempelvis försäljning, marknad och sortiment. Du kommer att sitta tillsammans med e-handelsavdelningen och svara till e-handelsansvarig.

Tider som förekommer är dagtid, kvällar och helger.

Tjänsten omfattar extraarbete och sommarjobb. Sista ansökningsdag är 31 maj. Tjänsten startar efter överenskommelse. Mejla relevant cv och personligt brev med tillhörande bild till:joachim.jerkersson@lager157.com. Märk mejlet med "Customer Sales & Support".

Ta chansen!

Vi letar alltid efter nya talanger som ser varje dag som en möjlighet att utveckas tillsammans med oss.
Tveka inte att mejla en spontanansökan med cv, pesonligt brev och bild till info@lager157.com och märk mejlet med "Spontanansökan".
Vi hörs!