JÄSENEHDOT

JÄSENEHDOT JA HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELY


Ohessa on kooste Lager 157:n asiakasklubin jäsenehdoista.

Lisätietoa henkilötietojen käsittelystä ja ehdoista on TIETOSUOJAKÄYTÄNNÖSSÄMME.

Jos sinulla on kysyttävää ehdoista tai tietosuojakäytännöstä tai jos haluat erota asiakasklubista, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.


YLEISET EHDOT

Lager 157:n asiakasklubi

Lager 157:n asiakasklubi on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat verkkokauppamme ja myymälöidemme asiakkaita.

Jäsenille voidaan lähettää alennuksia ja etuja, ja he voivat saada tarjouksia verkkokaupassa tai myymälöissä.

Lager 157:n asiakasklubin jäseneksi voidaan hyväksyä vähintään 18-vuotias luonnollinen henkilö, jolla on suomalainen henkilötunnus ja asuinpaikka Suomessa.


EDUT, TARJOUKSET JA VIESTINTÄ

Lager 157:n asiakasklubin jäsenenä saat personoitua viestintää, joka sisältää henkilökohtaisia tarjouksia ja valikoituja yleisiä jäsentarjouksia. Lisäksi saat kohdennettuja uutisia, tuotesuosituksia, inspiraatioviestejä, tapahtumakutsuja ja erilaisia jäsenyyteesi räätälöityjä etuja.

Saamasi edut, tarjoukset ja viestintä personoidaan esimerkiksi ostohistoriaan, valintahistoriaan ja asuinpaikkaan perustuvan analyysin pohjalta. Näin toimimalla pyrimme varmistamaan, että saat meiltä vain tietoa, joka tuntuu sinusta merkitykselliseltä tai kiinnostavalta.

Viestintään käytämme yleensä sähköposti- ja tekstiviestejä, lager157.com-sivustoa ja sosiaalisen median kanaviamme (esim. Facebook, Instagram ja YouTube). Joskus käytämme myös maksettua digitaalista mainontaa.


VOIMASSAOLO JA PÄÄTTYMINEN

Lager 157:n asiakasklubin jäsenyys on voimassa toistaiseksi. Voit lopettaa sen milloin tahansa ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun. Jäsenyyden päättyessä poistamme kaikki jäsenehtojen täyttämiseksi kerätyt ja käsitellyt henkilötiedot.

Huomaa, että jos et ole tehnyt yhtään jäsenostosta 36 kuukauteen, jäsenyytesi päättyy automaattisesti ja kaikki jäsenehtojen täyttämiseksi kerätyt ja käsitellyt henkilötiedot.

Lager 157:n asiakasklubi pidättää oikeuden jäsenyyden päättämiseen, jos herää epäilys jäsenyyden väärinkäytöstä.


JÄSENEHTOJEN MUUTOKSET

Lager 157:n asiakasklubi voi tehdä muutoksia jäsenehtoihin. Ilmoitamme jäsenehtojen muutoksesta aina lager157.com-sivustolla tai sähköpostitse ennen muutoksen voimaantuloa. Olennaisista muutoksista ilmoitamme aina hyvissä ajoin ennen muutosten voimaantuloa, ja annamme tällöin myös lisätietoa muutosten sisällöstä.

TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

Lager 157 kunnioittaa asiakkaiden yksityisyyttä ja pyrkii aina korkeaan tietosuojan tasoon. Tässä tietosuojakäytännössä kerrotaan, miten keräämme ja käytämme henkilötietojasi. Lisäksi siinä kuvataan oikeuksistasi ja niiden soveltamisesta.

On tärkeää, että tutustut tietosuojakäytäntöön ja ymmärrät sen sisällön ja että tapamme käsitellä henkilötietoja tuntuu sinusta turvalliselta. Jos sinulla on kysyttävää, voit koska tahansa ottaa meihin yhteyttä


MITÄ HENKILÖTIEDOILLA JA HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYLLÄ TARKOITETAAN?

Henkilötiedot ovat mitä tahansa tietoja, jotka voidaan suoraan tai välillisesti yhdistää elossa olevaan luonnolliseen henkilöön. Esimerkiksi tietokoneella käsiteltävät kuvat ja äänitallenteet voivat olla henkilötietoja, vaikka niissä ei mainittaisi nimiä. Myös salatut tiedot ja erilaiset elektroniset identiteetit (esim. IP-osoite) ovat henkilötietoja, jos ne voidaan yhdistää luonnolliseen henkilöön.

Henkilötietojen käsittelyllä tarkoitetaan kaikkea, mitä henkilötiedoille tehdään. Jokainen henkilötietoa koskeva toimi katsotaan käsittelyksi, riippumatta siitä tehdäänkö se automatisoidusti vai ei. Esimerkkejä käsittelystä ovat keräys, rekisteröinti, organisointi, jäsentely, säilytys, muokkaus, siirto ja poisto


MEILLE ANTAMASI HENKILÖTIEDOT

Keräämme ja säilytämme sinusta tietoja, jotka olet itse antanut meille. Keräämiämme ja säilyttämiämme tietoja ovat nimi, posti- ja mahdollinen toimitusosoite, henkilötunnus, sähköpostiosoite ja puhelinnumero.

Lisäksi keräämme ostoihin liittyviä tietoja, kuten tietoa ostamistasi tuotteista, ostosten hinnoista, päivämääristä ja myymälöistä ja mahdollisista palautuksista. Jos osallistut tapahtumaan tai otat yhteyttä asiakaspalveluumme, keräämme henkilötiedot, joita tarvitsemme tarjotaksemme palvelun ja täyttääksemme asiakassuhteeseen liittyvät velvollisuutemme sinua kohtaan.


MEIDÄN KERÄÄMÄMME HENKILÖTIEDOT

Kun teet ostoksia Lager 157:llä, käyt lager157.com-sivustolla tai olet muuten vuorovaikutuksessa kanssamme, keräämme sinusta henkilötietoja. Lager 157 käsittelee tietoja ostamistasi, napsauttamistasi ja ostoskoriin lisäämistäsi tuotteista. Lisäksi käsittelemme tietoja, jotka liittyvät ostohistoriaasi, ostotottumuksiisi ja mieltymyksiisi asiakkaanamme. Käsittelemme myös kieliasetuksia, maantieteellisiä tietoja ja muita tietoja, joita saamme sinusta lager157.com-sivuston käytön yhteydessä.

Kuka on vastuussa keräämistämme henkilötiedoista?

Lager 157 AB, organisaationumero 556549-2690 


MITÄ TIETOJA KERÄTÄÄN (MITEN TIETOJA KÄSITELLÄÄN) JA MIHIN TARKOITUKSEEN?


TARKOITUS: TILAUKSEN/OSTON KÄSITTELY


TEHTÄVÄT KÄSITTELYT 

Toimitus (mukaan lukien toimitukseen liittyvät ilmoitukset ja yhteystiedot).

Tunnistaminen ja iän tarkistaminen.

Maksun käsittely (mukaan lukien mahdollisten maksuratkaisujen analysointi, johon voi sisältyä maksuhistorian tarkistus ja luottotietojen nouto luottotietoyhtiöltä).

Reklamaatio- ja takuutapausten käsittely.


HENKILÖTIETOLUOKAT

Nimi.

Henkilötunnus.

Yhteystiedot (esim. osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero).

Maksuhistoria.

Maksutiedot.

Luottotietoyhtiön antamat luottotiedot.

Ostotiedot (esim. mikä tuote on tilattu tai toimitetaanko tuote eri osoitteeseen).

Nimi. Yhteystiedot (esim. sähköpostiosoite ja puhelinnumero).

Mahdolliset itse antamasi lisätiedot.

Oikeudellinen peruste: Ostosopimuksen täyttäminen. Ostosopimuksen mukaisten velvoitteidemme täyttäminen edellyttää henkilötietojen keräämistä. Jos tietoja ei anneta, emme voi täyttää velvoitteitamme ja joudumme eväämään oston.

Säilytysaika: tiedot säilytetään oston toteuttamisen (mukaan lukien toimitus ja maksu) jälkeen vielä 36 kuukauden ajan mahdollisten reklamaatio- ja takuutapausten käsittelyä varten.

TARKOITUS: ASIAKASPALVELUTAPAUSTEN KÄSITTELY


TEHTÄVÄT KÄSITTELYT

Asiakaspalvelulle (puhelimitse tai digitaalisesti, mukaan lukien sosiaalisessa mediassa) esitettyihin kysymyksiin liittyvä viestintä ja vastaukset. Tunnistaminen. Mahdollisten valitusten ja tukitapausten (tekninen tuki mukaan lukien) selvittäminen.


HENKILÖTIETOLUOKAT

Nimi.

Henkilötunnus.

Yhteystiedot (esim. osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero).

Viestisi meille. Tiedot ostoajankohdasta ja -paikasta, mahdolliset viat/valitukset.

Laitteiden tekniset tiedot.

Mahdolliset terveystiedot (esim. allergiset reaktio ja antamasi terveystilaa koskevat tiedot).

Oikeudellinen peruste: Oikeutettu etu. Asiakaspalvelutapausten käsittelyyn liittyvä oikeutettu etumme ja oikeutettu etusi edellyttää käsittelyä.

Säilytysaika: tietoja säilytetään 36 kuukautta, jotta tapaukseen voidaan tarvittaessa palata jälkikäteen

TARKOITUS: KILPAILUIHIN JA TAPAHTUMIIN OSALLISTUMISEN MAHDOLLISTAMINEN JA KÄSITTELY


TEHTÄVÄT KÄSITTELYT

Viestintä ennen kilpailuun tai tapahtumaan osallistumista tai sen jälkeen (esim. ilmoittautumisvahvistuksen, kysymykset tai arvioinnit).

Tunnistaminen ja iän tarkistaminen.

Voittajan valitseminen ja mahdollisista voitoista ilmoittaminen (esim. tuotepalkintojen, lahjakorttien ja kutsujen lähettäminen).


HENKILÖTIETOLUOKAT

Nimi.

Henkilötunnus tai ikä.

Yhteystiedot (esim. osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero).

Kilpailuun osallistumisen yhteydessä annetut tiedot.

Tapahtuman arvioinnin yhteydessä annetut tiedot.

Oikeudellinen peruste: Lakisääteinen velvoite. Kilpailuun ja/tai tapahtumaan osallistumiseen liittyvä oikeutettu etumme ja oikeutettu etusi edellyttää käsittelyä.

Säilytysaika: tietoja säilytetään kilpailun/tapahtuman (arviointi mukaan lukien) ajan sekä 36 kuukautta sen jälkeen, jotta mahdollinen palaute voidaan käsitellä jälkikäteen.

TARKOITUS: PALVELUIDEN, TUOTTEIDEN JA JÄRJESTELMIEN ARVIOIMINEN, KEHITTÄMINEN JA PARANTAMINEN ASIAKASYHTEISÖÄ VARTEN


TEHTÄVÄT KÄSITTELYT

Palveluiden muokkaaminen käyttäjille paremmaksi (esim. käyttäjärajapinnan muuttaminen niin, että tietovirta yksinkertaistuu tai voidaan nostaa esiin toimintoja, joita digitaalisten kanaviemme asiakkaat käyttävät usein).

Alustojen kehittäminen tuote- ja logistiikkavirran parantamiseksi (esim. osto-, varasto- ja toimitusennusteet).

Alustojen kehittäminen valikoiman kehittämiseksi ja parantamiseksi.

Alustojen kehittäminen resurssitehokkuutemme kehittämiseksi ja parantamiseksi ympäristön ja kestävän kehityksen näkökulmasta (esim. sisäänostoja ja toimitussuunnittelua tehostamalla).

Alustojen kehittäminen uusien myymälöiden ja varastojen avaamisen ja mahdollisen sulkemisen suunnittelemiseksi.

Valikoimaan vaikuttamisen mahdollisuuden tarjoaminen asiakkaillemme.

Alustojen kehittäminen IT-järjestelmien parantamiseksi niin, että yrityksen, sivuston käyttäjien ja asiakkaiden yleinen turvallisuustaso paranee.

Teemme keräämistämme tiedoista (esim. ostohistoria, ikä ja sukupuoli) analyysin, jonka perusteella sinut voidaan luokitella asiakasryhmään (asiakassegmenttiin), mutta analyysia ei koskaan tehdä yksilötasolla. Analyysihavaintoja hyödynnetään sisäänostettavien tuotteiden valinnassa ja lager157.com-sivuston ja myymälöiden kehittämisessä.


HENKILÖTIETOLUOKAT

Ikä.

Sukupuoli.

Asuinpaikka.

Palveluihin ja tuotteisiin liittyvät viestit ja palautteet. Ostossa luotu ja käyttäjän luoma sisältö (esim. valinta- ja selaushistoria).

Käytettyihin yksikköihin ja niiden asetuksiin liittyvät tekniset tiedot (esim. kieliasetukset, IP-osoite, selainasetukset, aikavyöhyke, käyttöjärjestelmä, näytön resoluution ja alusta).

Tiedot siitä, miten olet ollut vuorovaikutuksessa kanssamme eli miten olet käyttänyt palvelua, sisäänkirjautumismenetelmä, sivuston käyttöpaikka ja käytön kesto, vastausajat, latausvirheet, miten ja milloin olet lopettanut palvelun käytön jne.

Oikeudellinen peruste: Oikeutettu etu. Palveluiden, tuotteiden ja järjestelmien arvioimiseen, kehittämiseen ja parantamiseen liittyvä meidän ja asiakkaidemme oikeutettu etu edellyttää käsittelyä.

Säilytysaika: Keräämisen ajan ja 36 kuukautta sen jälkeen.

TARKOITUS: PALVELUN VÄÄRINKÄYTÖN ESTÄMINEN JA YRITYKSEEN KOHDISTUVIEN RIKOSTEN TORJUNTA JA SELVITTÄMINEN


TEHTÄVÄT KÄSITTELYT

Mahdollisten petosten ja lainrikkomusten torjunta ja selvittäminen. (Käsittely voi olla esimerkiksi tapahtuman raportointia myymälässä tai rahanpesulta vaikuttavien rahansiirtojen tarkkailua).

Roskapostilähetysten, tietojenkalastelun, häirinnän, luvattoman käyttäjätilille sisäänkirjautumisen tai muiden lain tai osto-/palveluehtojemme vastaisten toimien estäminen.

IT-ympäristömme suojaaminen ja parantaminen hyökkäyksiä ja tunkeutumista vastaan.


HENKILÖTIETOLUOKAT

Henkilötunnus.

Kameravalvonnan videotallenteet.

Ostossa luotu ja käyttäjän luoma sisältö (esim. valinta- ja selaushistoria, maksuvirrat).

Käytettyihin yksikköihin ja niiden asetuksiin liittyvät tekniset tiedot (esim. kieliasetukset, IP-osoite, selainasetukset, aikavyöhyke, käyttöjärjestelmä, näytön resoluution ja alusta).

Tiedot digitaalisten palvelujemme käyttämisestä.

Oikeudellinen peruste: Lakisääteisten velvoitteiden (mikäli olemassa) tai oikeutetun edun täyttyminen. Jos lakisääteistä velvoitetta ei ole olemassa, oikeutettu etumme edellyttää käsittelyä palvelun väärinkäytön estämiseksi ja yritykseen kohdistuvien rikosten torjumiseksi ja selvittämiseksi.

Säilytysaika: Keräämisen ajan ja 36 kuukautta sen jälkeen.


TARKOITUS: JÄSENYYDEN HALLINNOINTI


TEHTÄVÄT KÄSITTELYT

Henkilöllisyyden ja iän varmistaminen.

Tietojen virheettömyyden ja ajantasaisuuden varmistaminen.

Ostojen ja maksuhistorian seuraamisen mahdollistaminen asiakkaalle.

Suosikkien tallentamisen ja vastaavien helpottavien toimintojen mahdollistaminen asiakkaalle.

Asiakkaan valintojen käsittely (esim. oma profiili ja asetukset).


HENKILÖTIETOLUOKAT

Nimi.

Henkilötunnus.

Yhteystiedot (esim. osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero).

Ostohistoria.

Maksuhistoria.

Maksutiedot.

Käyttäjätunnus tai salasana.

Asiakkaan profiiliin ja valintoihin liittyvät asetukset.

Oikeudellinen peruste: Asiakasklubin jäsenyyttä koskevan sopimuksen täyttäminen. Asiakasklubin jäsenyyttä koskevan sopimuksen mukaisten velvoitteidemme täyttäminen edellyttää henkilötietojen keräämistä. Jos tietoja ei anneta, emme voi täyttää velvoitteitamme ja joudumme eväämään jäsenyyden.

Säilytysaika: jäsenyyden päättymiseen saakka (jäsenyys voidaan päättää joko manuaalisesti tai automaattisesti, jos jäsen ei ole ollut aktiivinen edeltävän 36 kuukauden aikana).

TARKOITUS: ETUJEN JA TARJOUSTEN KÄSITTELY


SUORAMARKKINOINTI

Lager157 käsittelee henkilötietoja markkinointitarkoituksiin. Tietojasi voidaan käyttää suoramarkkinointiin, uutiskirjeeseen, asiakastutkimuksiin ja tilastollisiin tarkoituksiin, ja niitä voidaan käyttää postitse, sähköpostitse ja tekstiviestitse tehtäviin lähetyksiin siihen saakka, kunnes irtisanot tilisi tai perut suostumuksesi. Voit koska tahansa ottaa yhteyttä asiakaspalveluun ja ilmoittaa, minkä kanavien kautta haluat Lager 157:n ottavan sinuun yhteyttä. Sosiaalisen median asetuksiin emme kuitenkaan voi vaikuttaa, vaan sinun on määritettävä kiinnostusta ja turvallisuutta koskevat asetukset itse omilla tileilläsi.

Lähettäjä on Lager157.


PROFILOINTI

Lager 157 käsittelee henkilötietojasi analysoidaksesi ostohistoriaasi, ostotottumuksia ja liikkumista lager157.com-sivustolla ja saadakseen näin lisätietoa sinusta asiakkaana ja asiakkaistamme yleensä sekä parantaakseen tarjontaamme (profilointi).

Samassa tarkoituksessa voimme myös käsitellä mahdollisia meille ilmoittamiasi henkilökohtaisia toiveita tai mieltymyksiä, esimerkiksi tietoa, jonka mukaan olet kiinnostunut tietystä tuotekategoriasta. Teemme tämän analysoimalla aiemmin tekemiäsi ostoja ja sivustollamme katselemiasi tai ostoskoriin lisäämiäsi tuotteita. Tietojen perusteella lähetämme sinulle kohdennettua viestintää. Hyväksymällä tämän tietosuojakäytännön hyväksyt myös henkilötietojesi profiloinnin.


TEHTÄVÄT KÄSITTELYT

Henkilökohtaisten tarjousten ja yleisten jäsentarjousten, kohdennettujen uutisten, tuotesuositusten, inspiraatioviestien, jäsenyyteesi räätälöityjen etujen ja tapahtumakutsujen luominen.

Tarkoitukseen keräämiemme tietojen analysointi. Tällaisia tietoja ovat esimerkiksi ostohistoria, ikä, sukupuoli, asuinpaikka, ilmoittamasi valinnat (suosimasi tuotteet ja viestintäkanavat) sekä asiakastyytyväisyys- tai markkinatutkimusten tulokset.

Teemme keräämistämme tiedoista (esim. ostohistoria, ikä ja sukupuoli) analyysin, jonka perusteella sinut voidaan luokitella asiakasryhmään (asiakassegmenttiin) tai sinusta voidaan luoda yksilöllinen profiili. Eri jäsenet voivat tämän vuoksi saada erilaisia etuja ja tarjouksia.

Henkilökohtaiset tarjoukset ja kohdennetut edut laaditaan analyysihavaintojen pohjalta.


HENKILÖTIETOLUOKAT

Nimi.

Käyttäjätunnus.

Jäsennumero.

Jäsentaso.

Syntymäaika.

Sukupuoli.

Yhteystiedot (esim. osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero).

Asuinpaikka.

Ostohistoria.

Ostossa luotu ja käyttäjän luoma sisältö (esim. valinta- ja selaushistoria).

Asiakkaan ilmoittamat tuote- ja palveluvalinnat.

Oikeudellinen peruste: Kanta-asiakasohjelman jäsenyyttä koskevan sopimuksen täyttäminen. Kanta-asiakasohjelman jäsenyyttä koskevan sopimuksen mukaisten velvoitteidemme täyttäminen edellyttää henkilötietojen keräämistä. Jos tietoja ei anneta, emme voi täyttää velvoitteitamme ja joudumme eväämään jäsenyyden.

Säilytysaika: Jäsenyyden päättymiseen saakka (jäsenyys voidaan päättää joko manuaalisesti tai automaattisesti, jos jäsen ei ole ollut aktiivinen edeltävän 36 kuukauden aikana).


TARKOITUS: PERSONOIDUN PALVELUKOKEMUKSEN TOIMITTAMINEN


TEHTÄVÄT KÄSITTELYT

Personoidun sisällön, esimerkiksi soveltuvien tuotesuositusten, luominen, kohdennettujen etujen ja tarjousten esitteleminen ja muiden palvelun käyttöä asiakkaan kannalta sujuvoittavien toimintojen mahdollistaminen.

Palvelujemme käytön sujuvoittaminen asiakkaan kannalta (esim. suosikkien tallentaminen tulevien ostojen helpottamiseksi tai keskeneräisestä ostoskorista muistuttaminen).

Jäsenen käyttäytymiseen perustuva henkilökohtainen viestintä.

Teemme keräämiemme tietojen pohjalta analyysin, jossa huomioidaan esimerkiksi jäsentaso ja osto- ja valintahistoria. Personoidun palvelukokemuksen tarjoamiseksi teemme analyysin yksilötasolla. Analyysihavaintoja hyödynnetään sinulle suunnatussa viestinnässämme ja omilla sivuillasi esitettävien tarjousten, etujen ja tietojen valinnassa.


HENKILÖTIETOLUOKAT

Nimi.

Käyttäjätunnus.

Ikä.

Sukupuoli.

Asuinpaikka.

Jäsentaso.

Ostohistoria.

Ostossa luotu ja käyttäjän luoma sisältö (esim. valinta- ja selaushistoria).

Asiakkaan ilmoittamat viestintäkanavavalinnat.

Oikeudellinen peruste: Asiakasklubin jäsenyyttä koskevan sopimuksen täyttäminen. Asiakasklubin jäsenyyttä koskevan sopimuksen mukaisten velvoitteidemme täyttäminen edellyttää henkilötietojen keräämistä. Jos tietoja ei anneta, emme voi täyttää velvoitteitamme ja joudumme eväämään jäsenyyden.

Säilytysaika: Jäsenyyden päättymiseen saakka (jäsenyys voidaan päättää joko manuaalisesti tai automaattisesti, jos jäsen ei ole ollut aktiivinen edeltävän 36 kuukauden aikana).

1. MISTÄ LÄHTEISTÄ HENKILÖTIETOJA SAADAAN?

Jos meillä ei henkilötunnustasi kokonaisuudessaan, tarkistamme sen ulkoisen toimittajan kautta turvallisen tunnistamisen varmistaaksemme. Lager 157:n asiakasklubin hyvän asiakkuudenhallinnan ja rekisterinpidon takaamiseksi Lager 157 noutaa osoitetiedot säännöllisesti julkisesta rekisteristä, joka on yleisesti saatavilla oleva lähde.

Meille itse antamiesi tietojen sekä ostoista ja palvelujen käytöstä keräämiemme tietojen lisäksi voimme kerätä tietoja myös muualta (ns. kolmansilta osapuolilta). Keräämme kolmansilta osapuolilta

1) julkisten rekisterien sisältämiä osoitetietoja, joilla varmistamme, että osoitetietomme ovat oikeat

2) luottokelpoisuutta koskevia tietoja, joita saamme luottokelpoisuudenarviointilaitoksilta, pankeilta tai luottotietoyhtiöiltä

3) sosiaalisesta mediasta saatuja tietoja, joita käytetään markkinointitarkoituksiin (esim. silloin, jos julkaistuja kuvia käytetään tyylineuvontaan, tai petosten ehkäisy).


2. KETKÄ VOIVAT SAADA HENKILÖTIETOJA?

HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELIJÄT

Voimme luovuttaa henkilötietojasi yrityksille, jotka toimivat puolestamme niin kutsuttuina henkilötietojen käsittelijöinä, jos palveluidemme tarjoaminen sitä edellyttää. Henkilötietojen käsittelijä on yritys, joka käsittelee tietoja meidän lukuumme ja ohjeidemme mukaisesti. Henkilötietojen käsittelijät auttavat meitä

1) kuljetuksissa (logistiikkayritykset ja huolitsijat).

2) maksuratkaisuissa (korttiyhtiöt, pankit ja muut maksupalveluiden tarjoajat)

3) markkinoinnissa (esim. paino ja jakelu, sosiaalinen media, media- ja mainostoimistot)

4) IT-palveluissa (yritykset, jotka vastaavat IT-palvelujemme tarvittavista toiminnoista, teknisestä tuesta ja ylläpidosta).

Jos henkilötietojasi luovutetaan henkilötietojen käsittelijöille, luovutuksen tarkoitus ovat samat kuin tietojen keräämisen tarkoitus (esimerkiksi ostosopimuksen tai kanta-asiakasohjelman jäsenehtojen täyttäminen). Olemme solmineet kaikkien henkilötietojen käsittelijöiden kanssa kirjalliset sopimukset, joissa ne takaavat käsiteltävien henkilötietojen turvallisuuden ja sitoutuvat noudattamaan turvallisuusvaatimuksiamme sekä henkilötietojen kansainvälistä siirtoa koskevia rajoituksiamme ja vaatimuksiamme.

Itsenäisenä rekisterinpitäjänä toimivat yritykset Voimme luovuttaa henkilötietoja myös tietyille itsenäisenä rekisterinpitäjänä toimiville yrityksille. Tämä tarkoittaa sitä, että me emme päätä, miten yritykselle luovutettuja tietoja käsitellään.

Itsenäisiä rekisterinpitäjiä, joille luovutamme henkilötietoja, ovat

1) valtion viranomaiset (poliisi, verohallinto ja muut viranomaiset), joille luovutamme tietoja silloin, kun laki siihen velvoittaa tai epäilemme rikosta

2) yleisiä tai yksiköllisiä tuotekuljetuksia hoitavat yritykset (logistiikkayritykset ja huolitsijat)

3) maksuratkaisuja tarjoavat yritykset (korttiyhtiöt, pankit ja muut maksupalveluiden tarjoajat).

Jos henkilötietojasi luovutetaan itsenäisenä rekisterinpitäjänä toimivalle yritykselle, noudatetaan sen tietosuojakäytäntöä ja henkilötietomenettelyjä.


3. MISSÄ HENKILÖTIETOJA KÄSITELLÄÄN?

Pyrimme aina siihen, että henkilötietojasi käsitellään EU-/ETA-maissa ja kaikki omat IT-järjestelmämme ovat EU-/ETA-maissa. Järjestelmäkohtaisessa tuessa ja ylläpidossa voi kuitenkin olla välttämätöntä luovuttaa tietoja EU:n tai ETA:n ulkopuolella sijaitsevaan maahan, esimerkiksi silloin jos luovutamme henkilötietoja henkilötietojen käsittelijälle, joka toimii tai jonka alihankkija toimii tai säilyttää tietoa EU:n tai ETA:n ulkopuolella sijaitsevassa maassa. Tällaisessa tapauksessa käsittelijän tulee saada tietoonsa vain tarkoituksen kannalta olennaiset tiedot.

Henkilötietojen käsittelymaasta riippumatta noudatamme kaikkia kohtuullisia lakisääteisiä, teknisiä ja organisatorisia toimia varmistaaksemme, että tietosuojan taso on sama kuin EU-/ETA-maissa. Jos henkilötietoja käsitellään EU:n tai ETA:n ulkopuolella, tietosuojan taso taataan joko EU:n komission päätöksellä, jonka mukaan kyseinen kolmas maa varmistaa riittävän tietosuojan tason, tai asianmukaisilla suojatoimilla.


4. MITEN KAUAN HENKILÖTIETOJA SÄILYTETÄÄN?

Säilytämme henkilötietojasi vain niin kauan, kuin tarkoituksen kannalta on tarpeen, kuitenkin korkeintaan 36 kuukautta tapauksen päättymisen tai tietojen keräämisen jälkeen.

Lisätietoa säilytysajoista on käsittelyn tarkoituksia kuvaavissa kohdissa.


5. MITEN HENKILÖTUNNUKSIA KÄSITELLÄÄN?

Käsittelemme henkilötunnustasi, kun sille on selkeä syy käsittelyn tarkoituksen kannalta, se on turvallisen tunnistamisen edellytys tai sille on muu huomionarvoinen peruste. Vältämme henkilötunnuksen käyttöä mahdollisuuksien mukaan käyttämällä sen sijaan pelkkää syntymäaikaa aina, kun se riittää.


6. MITÄ EVÄSTEET OVAT JA MITEN NIITÄ KÄYTETÄÄN?

Evästeet ovat pieniä, kirjaimista ja numeroista koostuvia tekstitiedostoja, jotka lähetetään verkkopalvelimeltamme ja tallennetaan selaimeesi tai laitteeseesi. Sivustolla lager157.com käytetään

1) istuntokohtaisia evästeitä (väliaikaisia evästeitä, jotka vanhenevat, kun suljet selaimesi tai laitteesi)

2) pysyviä evästeitä (evästeitä, jotka säilyvät tietokoneellasi, kunnes poistat ne tai ne vanhenevat)

3) ensimmäisen osapuolen evästeitä (evästeitä, jotka käyttämäsi verkkosivu asettaa)

4) kolmannen osapuolen evästeitä (evästeitä, jotka kolmannen osapuolen verkkosivusto asettaa ja joita käytämme ensisijaisesti analysointeja varten, esim. Google Analytics)

5) vastaavia tekniikoita (tekniikoita, jotka tallentavat tietoja selaimellasi tai laitteellasi evästeitä muistuttavalla tavalla).

Käyttämämme evästeet parantavat tarjoamiamme palveluita. Jotkin palveluistamme edellyttävät evästeitä toimiakseen asianmukaisesti, kun taas toiset parantavat sinulle tarjottavia palveluita. Käytämme evästeitä palveluidemme käyttöäsi koskevaan yleiseen analysointiin ja toiminnallisten asetusten, kuten kielen ja muiden tietojen tallentamiseen. Käytämme myös evästeitä, joiden avulla voimme kohdentaa sinulle sopivaa markkinointia.


7. VOIKO EVÄSTEIDEN KÄYTTÖÖN VAIKUTTAA ITSE?

Kyllä. Voit muuttaa evästeiden käyttöä ja laajuutta koskevia asetuksia selaimessasi tai laitteessasi. Katso lisätietoja evästeitä koskevien asetusten muuttamisesta selaimesi tai laitteesi asetuksista. Voit esimerkiksi estää kaikki evästeet, hyväksyä ainoastaan ensimmäisen osapuolen evästeet tai poistaa evästeet, kun suljet selaimesi. Huomaathan, että jotkin palveluistamme eivät välttämättä toimi, jos estät evästeiden käytön tai poistat ne. Lisätietoa evästeistä on Ruotsin posti- ja telehallituksen sivustolla www.pts.se.


8. MITEN HENKILÖTIETOJA SUOJATAAN?

Käytämme IT-järjestelmiä yksityisyyden, tietosuojan ja henkilötietoihin pääsyn suojaamiseen. Meillä on käytössä erityisiä turvallisuustoimenpiteitä, joilla suojaamme henkilötietojasi luvattomalta tai asiattomalta käsittelyltä (kuten luvattomalta käytöltä, häviämiseltä, tuhoutumiselta tai vahingoittumiselta). Pääsy henkilötietoihin on vain henkilöillä, joiden on käsiteltävä niitä ilmoittamiemme tarkoitusten täyttämiseksi..


9. MITÄ TARKOITTAA, ETTÄ TIETOSUOJAVALTUUTETTU ON VALVONTAVIRANOMAINEN?

Tietosuojavaltuutettu vastaa lainsäädännön soveltamisen valvomisesta. Jos joku epäilee, että yritys käsittelee henkilötietoja väärin, hän voi tehdä tietosuojavaltuutetulle valituksen.


10. KENEEN TIETOSUOJAA KOSKEVISSA KYSYMYKSISSÄ KANNATTAA OTTAA YHTEYTTÄ?

Otamme tietosuojan vakavasti, ja siksi meillä on asiakaspalvelussamme asiaan erikoistuneita työntekijöitä. Voit ottaa heihin koska tahansa yhteyttä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen dataskydd@lager157.com. Tietosuojakäytäntöömme voi tulla muutoksia. Viimeisin versio on aina luettavissa tällä sivustolla. Jos teemme henkilötietojen käsittelyä koskevia olennaisia päivityksiä (muutamme esimerkiksi ilmoitettuja tarkoituksia tai henkilötietoluokkia) tai päivityksiä, jotka eivät ole olennaisia käsittelyn kannalta mutta voivat olla olennaisia sinun kannaltasi, ilmoitamme asiasta lager157.se-sivustossa ja sähköpostitse (jos ole ilmoittanut meille sähköpostiosoitteesi) hyvissä ajoin ennen päivityksen voimaantuloa. Päivityksistä ilmoittaessamme annamme myös lisätietoa muutosten sisällöstä ja mahdollisista vaikutuksista.